soup with vegetable beside chopsticks and glass of water

Supă de chimen cu crutoane

Ingrediente:

  • 1-2 linguri de chimen,
  • 1 ceapa potrivita,
  • 1 morcov,
  • 1 patrunjel,
  • o felie de paine sau faina de orez,
  • 1 lingurita de ulei de masline,
  • Smantana optional

Mod de preparare:

Se pun la fiert legumele curatate si chimenul intr-un litru de apa. Cand sunt aproape fierte, se amesteca faina de orez ( sau de faina) cu un pic de apa si se pune peste supa. Se mai da in clocot cam 20 de minute sa fiarba bine faina. Se strecoara supa, daca doriti morcovul se poate pasa in supa, se adauga uleiul si se mai da in clocot. In farfurie se poate adauga o lingurita de smantana.

Se serveste cu crutoane, care se fac din felii de paine uscate in cuptor. Eu prefer din comoditate sa le fac la prajitorul de paine.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
oatmeal on white bowl beside yellow banana

Branză cu fructe

Next Article
cooked food on white ceramic plate

Musaca cu carne și legume

Related Posts