green liquid in white ceramic container with brass-colored spoon on brown wooden surface

Ciorbă de salată

Ingrediente:

  • 3-4 salate verzi,
  • 1- 2 legaturi de ceapa verde,
  • 4 oua,
  • 1 galbenus,
  • 500 ml iaurt,
  • 200 ml smantana,
  • o bucata slanina,
  • 2 linguri faina,
  • sare dupa gust

Mod de preparare:

Se spala salata si se taie marunt, la fel si ceapa verde si se pun la fiert in apa clocotita. Slanina se taie si se prajeste intr-o tigaie si se pune in oala. Din cele 4 oua se face o omleta, care se taie cat mai marunt si se adauga si ea in oala in care fierbe ciorba. Se face o dresura pentru ciorba astfel: se amesteca galbenusul cu cele 2 linguri de faina, smantana si iaurtul si se adauga un polonic de ciorba peste, amestecand usor. Apoi se da drumul in oala si se mai da intr-un clocot. Se acreste cu otet sau cu zeama de lamaie si se adauga sare dupa gust.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
brown soup on brown ceramic bowl

Ciorbă rădăuțeană

Next Article
lqrfdlczm w

Cartofi franțuzești

Related Posts