pancake maker

Foi de napolitan umplute cu nucă

Ingrediente:

2 foi de napolitane

Cremă:

200 gr nuca, 100 gr zahar, 4 galbenusuri, 250 gr unt

Caramel:

200 gr zahar

Mod de preparare:

Se zdrobeste nuca sau se da prin masina de nuca o parte iar alta  parte se rupe  bucatele.

Se topeste untul in cratita,la bain marie apoi se adauga zaharul si urmeaza galbenusurile. Se amesteca totul bine pana se ingroasa. Se adauga nuca si se lasa deoparte.

cele  200 g zaharse topesc  in alta oala si se toarna peste compozitia cu nuca, amestecand bine. Ea se va ingrosa treptat. Asa fierbine se pune pe o foaie de napolitan apoi peste punem repede ce-a de-a doua foaie de napolitan si se preseaza bine.Ca sa stea presata bine se poate pune peste o tava sau ceva mai greu.praji cu foaie napolitan

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
ienni77r7uy

Salată cu mazăre și porumb

Next Article
cupcake on black surface

Negrii în cămăși albe

Related Posts