cupcake on black surface

Negrii în cămăși albe

Ingrediente:

  • 11 oua,
  • 680 g zahar,
  • 1 plic praf de copt,
  • 1 plic amoniu pt prajituri,
  • 50 g faina,
  • 2 linguri de cacao,
  • 1 pachet de unt,
  • 1 l frisca, 1
  • lamaie

Mod de preparare:

5 galbenusuri se freaca cu 180 g de zahar, se adauga 1/2 praf de copt + 1 varf de cutit de amoniac pentru prajituri stinse in zeama de la o jumatate de lamaie. Se pun 50 g faina. Cele 5 albusuri se bat spuma si se adauga peste compozitia de mai sus. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina, se toarna in tava si se baga la cuptor.

Bezea:

Intre timp se bat 6 albusuri spuma tare si se adauga 300 g zahar tos; se pun peste blatul pe jumatate copt.

Cremă:

6 galbenusuri se amesteca cu 200 g zahar si 2 linguri de cacao. Se fierb la bain marine. Se raceste si se adauga untul. Se intinde peste bezeaua de albus rece. Deasupra se pune frisca batuta cu 3 linguri de zahar si 2-3 pliculete cu zahar vanilat, sau dupa gust.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
pancake maker

Foi de napolitan umplute cu nucă

Next Article
untitled 155 200x200 1

Speculoos

Related Posts