zdcwyd65cn0

Piure de urzici cu hrean

Ingrediente:

  • 1 kg urzici,
  • 1 lingura faina,
  • 1 ceapa,
  • 2-3 linguri hrean ras,
  • sare,
  • ulei

Mod de preparare:

Urzicile se curata, se spala si se oparesc.  Dupa ce s-au fiert in apa clocotita cu sare, se scurg, se trec prin sita si se toaca marunt . Se toaca ceapa marunt, se caleste si se adauga urzicile tocate. Se amesteca faina sa nu se faca cocoloase cu 2-3 linguri din zeama in care au fiert urzicile si se pune peste urzici, la foc mic,  amestecandu-se bine pana se face pasta.

Se serveste cu hrean ras si mamaliguta (optional si usturoi).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
stainless steel bowl with red and yellow food

Pilaf de urzici

Next Article
white egg on white textile

Pască

Related Posts