stainless steel bowl with red and yellow food

Pilaf de urzici

Ingrediente:

  • 2 cani cu orez,
  • 1 ceapa mare,
  • 1 ardei,
  • 1 morcov,
  • 1 mana de ciuperci,
  • 5 linguri piure de urzici,
  • 1 cana cu zeama de urzici,
  • sare,
  • ulei,
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei impreuna cu morcovul si ardeiulaiate rondele . Cand sunt suficient calite, se adauga ciupercile tocate si orezul si se calesc impreuna cateva minute. Se stinge cu  zeama de urzici, si se lasa sa fiarba inabusit pana cand orezul incepe sa se umfle. Cand acesta e aproape gata, se pune si piureul de urzici si se adauga sare si piper dupa gust. Se mai lasa sa fiarba 10-15 minute la foc mic.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
woman slicing purple vegetable

Varză călită cu orez

Next Article
zdcwyd65cn0

Piure de urzici cu hrean

Related Posts