man in blue and white checkered button up shirt holding bread

Miel cu spanac

Ingrediente:

  • 750 gr carne de miel,
  • 2 kg spanac,
  • o lingura faina,
  • 50 gr grasime (untura),
  • o ceapa,
  • 100 ml suc de rosii,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare:

Spanacul se curata, se spala si se pune la fiert in putina apa rece cu sare. Carnea se curata, se portioneaza si se prajeste in untura, intorcandu-se pe toate partile. Se adauga ceapa tocata marunt. Cand spanacul a inceput sa se inmoaie, se toarna cu tot cu zeama peste carne si se lasa sa fiarba impreuna la foc mic. Se ia o jumatate de polonic se zeama, se adauga apa rece si se dizolva faina, turnandu-se apoi in cratita. Se pune si sucul de rosii, se potriveste de sare si piper si se da la cuptor pentru jumatate de ora

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
grilled meat on black ceramic plate

Miel în sos de iaurt

Next Article
brown wooden rolling pin on gray metal surface

Cozonac cu miere

Related Posts